Center Parcs met baby

center parcs met baby

Welke Center Parcs voor babys?

Center Parcs is een populaire keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiebestemming die geschikt is voor baby’s en jonge kinderen. De parken bieden tal van faciliteiten en activiteiten die speciaal zijn ontworpen om ook de jongste gasten een geweldige tijd te bezorgen. Hieronder vind je enkele Center Parcs locaties die bekend staan om hun uitstekende voorzieningen voor gezinnen met baby’s:

1. Center Parcs De Eemhof (Nederland)

De Eemhof is een favoriet vanwege zijn uitgebreide aanbod aan activiteiten en voorzieningen voor jonge gezinnen. Met het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, kinderboerderij en speciale babyzwemlessen biedt het park veel plezier voor gezinnen met baby’s.

2. Center Parcs Het Heijderbos (Nederland)

Het Heijderbos is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, dankzij de indoor jungle genaamd de Jungle Dome en het Aqua Mundo zwemparadijs met een speciaal kinderbad. Het park biedt ook baby massagecursussen en heeft babyvriendelijke accommodaties.

3. Center Parcs Erperheide (België)

Erperheide staat bekend om zijn focus op gezinnen met jonge kinderen, met faciliteiten zoals het BALUBA indoor speelparadijs en de kinderboerderij. Het park heeft een breed scala aan babyvriendelijke accommodaties en activiteiten, waardoor het een uitstekende keuze is voor ouders met baby’s.

4. Center Parcs Bispinger Heide (Duitsland)

Bispinger Heide biedt een rustige omgeving en veel activiteiten voor gezinnen, inclusief een subtropisch zwemparadijs en de mogelijkheid om samen met je baby te zwemmen. De accommodaties zijn uitgerust met voorzieningen voor baby’s, zoals een kinderbedje en een kinderstoel.

5. Center Parcs Les Trois Forêts (Frankrijk)

Les Trois Forêts ligt in een prachtig bosrijk gebied en biedt ruime cottages die ideaal zijn voor gezinnen. Het park heeft een groot Aqua Mundo met een Water Playhouse en activiteiten speciaal voor baby’s en peuters, waaronder Baby Gym.

Tips voor het Boeken:

  • Baby Services: Controleer of het park baby services aanbiedt, zoals kinderbedjes, kinderstoelen, en buggyverhuur.
  • Accommodatie: Kijk naar accommodaties die specifiek zijn ontworpen voor gezinnen met baby’s, vaak aangeduid als “babyvriendelijke cottages” of “kinder cottages”.
  • Activiteiten: Informeer naar de beschikbare babyvriendelijke activiteiten. Sommige parken bieden activiteiten zoals babyzwemmen of familieworkshops.
  • Rust en Ruimte: Overweeg een locatie te kiezen die bekend staat om zijn rustige en natuurlijke omgeving, wat vooral prettig kan zijn voor jonge gezinnen.

Het kiezen van het juiste Center Parcs park voor uw gezin hangt af van uw specifieke wensen en behoeften. Elk park heeft zijn unieke charme en aanbod, dus het loont om vooraf wat onderzoek te doen naar wat elk park te bieden heeft voor gezinnen met baby’s.

Wat zit er in baby servicepakket Center Parcs?

Het Baby Servicepakket van Center Parcs is speciaal ontworpen om het verblijf van jonge gezinnen met baby’s zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken. Hoewel de exacte inhoud van het pakket kan variëren afhankelijk van de specifieke locatie of eventuele updates in hun aanbod, omvat het Baby Servicepakket doorgaans de volgende items:

  • Babybedje: Een comfortabel en veilig bedje voor de baby om in te slapen. Dit is meestal een reisbedje dat ook als box gebruikt kan worden.
  • Kinderstoel: Een stevige en veilige stoel die geschikt is voor baby’s die al zelfstandig kunnen zitten, ideaal voor maaltijden.
  • Box: Een veilige plek waar de baby kan spelen. Bij sommige parken is het babybedje zo ontworpen dat het ook als box gebruikt kan worden.
  • Badje: Een klein badje dat geschikt is voor het baden van de baby, wat bijdraagt aan het gemak tijdens het verblijf.

Sommige parken kunnen extra items aanbieden zoals een aankleedkussen, babybadjas of babyverzorgingsproducten. Het is altijd aan te raden om van tevoren contact op te nemen met het specifieke park waar je verblijft om de exacte details van het Baby Servicepakket te bevestigen en te informeren of er extra kosten aan verbonden zijn.

Dit pakket is ontworpen om het meenemen van eigen babyuitrusting van thuis te minimaliseren, waardoor reizen lichter en handiger wordt voor jonge gezinnen. Naast het Baby Servicepakket bieden veel Center Parcs locaties ook andere babyvriendelijke voorzieningen zoals speciale babyzwemuren in het subtropisch zwemparadijs, kinderboerderijen, en wandelroutes die geschikt zijn voor kinderwagens.